Sidemandsoplæring ved skrivebordet

Få en erfaren og dygtig PA’er som sidemand


Kender du det?

  • Du har en uoverskuelig to-do liste (eller måske flere), der bliver længere og længere hver dag. Du mangler det forkromede overblik over opgaverne på listen, og det sker ofte, at du pludselig kommer i tanker om en opgave, der har deadline lige om lidt.
  • Du har mange forskelligartede opgaver, og du har oftest en plan for dagen i dit hoved, men allerede inden du har nået at tage den første slurk af morgenkaffen ved skrivebordet, har du måttet droppe samme plan, fordi der er dukket nogle nye, vigtige opgaver op. Og så kniber det pludselig med at finde ud af, hvad der skal lave nu, og hvad der kan vente til senere.
  • Kan du ikke lige …? Du har svært ved at arbejde koncentreret, fordi du konstant bliver forstyrret af telefonopringninger, mails og kollegaer, der enten vil snakke eller give dig en ny opgave.Lad en garvet administrativ jonglør give dig alle genvejene ved dit skrivebord!

  • Så behøver du hverken blive stresset eller gråhåret af at gå på arbejde. Godt nok er arbejdstempoet højt i dag, men du kan sagtens planlægge din dag på en måde, så du går hjem fra arbejde uden at være udbrændt.
  • Så lærer du at skabe den nødvendige arbejdsro i løbet af dagen, der giver dig de fordybelsesperioder, du har brug for mellem mails, telefonopringninger og kontakten til dine kollegaer.
  • Så finder du ud af, hvordan to-do listen bliver din bedste ven og dit vigtigste redskab i planlægningen og prioriteringen af dine mange opgaver på både kort og lang sigt.

 

YDELSER

Personlig sparring ved skrivebordet

Jeg kigger dig over skulderen i 4 timer på en helt almindelig arbejdsdag. Et par dage senere mødes vi igen 2-3 timer ved dit skrivebord, hvor jeg kommer med konkrete forslag til, hvordan du kan øge din personlige effektivitet i arbejdsdagen i forhold til de specifikke udfordringer, du oplever.

Jeg viser dig, hvordan du med fordel kan bruge forskellige elektroniske løsninger; du lærer, hvordan du fremover planlægger og (om)prioriterer dine opgaver, og sammen udarbejder vi en arbejdsplan for dig, der virker.

14 dage senere tager vi en snak over telefonen, hvor du får mulighed for at evaluere på de forløbne uger, så vi kan lave de nødvendige justeringer, og jeg kan give dig de sidste input. Du får efterfølgende tilsendt en rapport, der kort beskriver før-situationen, de løsninger jeg har foreslået og efter-situationen (baseret på vores evalueringssnak). Under hele forløbet har du selvfølgelig fri adgang til telefon- og/eller mailbistand fra mig, når du har behov for det.

Din chefs investering i en gladere og mere effektiv medarbejder er 9.995 kroner for det samlede forløb.

 

Input til specifikke problemstillinger/udfordringer i arbejdsdagen

Kører det i det store og hele fint i løbet af dagen, men opstår der fra tid til anden nogle situationer, der får læsset til at vælte? Få et oplæg til, hvordan du klarer skærene fremadrettet, så du ikke havner i de samme dumme situationer igen og igen.

Denne løsning er perfekt til:

  • Dig der gyser, bare du hører ordet Excel. Excel er et genialt værktøj til at lave enkle og yderst anvendelige skemaer og oversigter. Du skal bare lære ”the basics” – og jeg viser og fortæller, hvordan du gør. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de specifikke skemaer/oversigter, du har behov for at få udarbejdet, så du sidder tilbage med et eller flere færdige Excel-ark, når vi siger farvel til hinanden.
  • Dig der er solo-selvstændig og gerne selv vil lave en stor del af de administrative opgaver, der er i din forretning – du har blot brug for lidt sparring til at sætte nogle gode procedurer og rutiner op.
  • Dig der er solo-selvstændig og med jævne mellemrum bruger tid på at sætte dig ind i nyt software, du skal bruge til at lave dine produkter eller markedsføre dem. Jeg sætter mig ind i sagerne og laver en trin-for-trin vejledning til dig med lige præcis det, du skal vide for at komme i gang. Du slipper for grå hår og lange nætter foran skærmen.

Din investering er som udgangspunkt 1.000 kroner pr. time – men jeg giver selvfølgelig gerne en fast pris på en sparringspakke, der matcher lige netop det, du har behov for, så du ved, hvad du betaler og hvad du får for pengene.

* Alle priser er ekskl. moms

Extrahand

Liselotte Vejborg

LV lille

Skodsborg Strandvej 117 A
2942 Skodsborg

T : 2833 9297
M: liselotte@extrahand.dk