Christina Wedel, stylist/personlig shopper og passioneret bilblogger

Jeg sad en sen eftermiddag og kæmpede med en opgave til modeugen, som krævede, at jeg skulle lave en oversigt i Excel, der både skulle være smuk og til at forstå for andre end mig selv. Jeg er ikke god til Excel, men jeg har fået bildt mig selv ind, at jeg SKAL kunne alting selv, og derfor sad jeg og svedte over det pokkers regneark. I desperation efterlyste jeg hjælp på Facebook, og vupti dukkede Extrahand og Liselotte op.

En time og to mails senere fik jeg det skønneste og pæneste arbejdsredskab, jeg kunne have ønsket mig. Og ikke nok med det: Som bonus sad jeg med en dejlig følelse af ro og fryd, fordi jeg havde fundet ud af, at jeg slet ikke skal kunne alting selv, og at det faktisk er muligt at uddelegere den slags administrative opgaver og vinde både tid og energi ved at gøre det.

Jeg vil anbefale Extrahand og Liselotte til alle i og uden for mit netværk, der tumler med administrative opgaver, de ikke selv er verdensmestre i, og som dræner dem for energi og tid. Bare se at få dem uddelegeret!